EM-SPORT

Johdanto

EM-SPORT on Espoon Miekkailijoiden jäsenten valmennukseen ja viestintään tarkoitettu nopea, tietokantapohjainen nettiselainsovellus, minkä esittämiä tietoja seuran miekkailijat huoltajineen, valmentajat, valmennusjohto ja seuran muu johto voivat tehokkaasti hyödyntää omassa toiminnassaan.

Sovelluksen ja siihen yhdistettyjen digivalmennustyökalujen avulla miekkailija pystyy harjoittelelmaan ja valmentautumaan etänä myös poikkeusoloissa, peruskuntokaudella tai toisaalla tapahtuvan oleskelujakson aikana (valmennusleirit, opiskelu, työmatkat, lomat, yms.).

Sovellus toimii kevyessä mobiili-ja desktop-selainympäristössä (kännykät, tabletit, läppärit).

Miekkailija voi harjoittelussaan
1. ilmoittaa etukäteen valmentajalle ja muille saman ryhmän jäsenille osallistumisestaan yksittäisiin kauden harjoituksiin vai ei tai hän voi olla myös ilmoittamatta etukäteen osallistumisestaan = laatia etukäteen harjoitussuunnitelmansa
2. ilmoittaa etukäteen kommenttinsa harjoitukseen, esim. poissaolostaan “Olen flunssassa” tai tulostaan myöhästyneenä “Tulen suoraan hammaslääkäristä, voi olla että myöhästyn”
3. nähdä itselleen oman ryhmänsä suunnitellut kaikki kauden harjoitukset
4. nähdä myös muiden saman ryhmän jäsenten ilmoitukset kyseisessä harjoituksessa
5. antaa välitöntä palautetta harjoituksesta valmentajalle
6. kirjata järjestelmän harjoituspäiväkirjaan tai -suunnitelmaan valmentajalle tiedoksi myös kaikki toteutuneet ja suunnitellut omatoimiset etäharjoituksensa
7. seurata omaa harjoitteluaktiivisuuttaan harjoituspäiväkirjastaan (valmentajien kirjaamat saliharjoitukset ja miekkailuoppitunnit, erikoisharjoitukset ja omatoimiset harjoituksensa)
8. seurata testiensä tuloksia ja kehittymistä

Miekkailija voi kilpailutoiminnassaan
9. ilmoittautua kansallisiin ja kansainvälisiin kilpailuihin Kisasivut -sivun kautta
10. seurata kilpailutuloksiaan
11. seurata liiton kansallista ja FIE:n/EFC kansainvälistä ranking-sijoitustaan

Miekkailija huoltajineen voi
12. saada viestiä valmentajalta tai seuralta henkilökohtaisesti
13. saada viestiä valmentajalta tai seuralta harjoitusryhmäkohtaisesti, esim. tietoa harjoitusmuutoksista tai seuran tapahtumista
14. lähettää viestiä oman ryhmänsä valmentajille

15. SAADA JA KYSYÄ TIETOA, OHJEITA JA SOPIVIA OHJELMIA OMATOIMISEEN ETÄHARJOITTELUUN SEURAN VALMENTAJIEN OPASTAMANA (mm. harjoitusohjelmia eri mediamuodoissa: teksteinä, kuvina, äänitteinä ja videoina)

EM-SPORT -sovellusta hyödyntävät eri tavoin myös valmentajat ja valmennusjohto valmennus- ja kilpailutoiminnassa sekä seuran johto viestinnässä jäsenilleen.

Yhteystiedot


PURUCON OY
Kimmo Puranen
puh. +358 500 416 826
kimmo.puranen (at) purucon.fi
www.purucon.fi

Anna palaute tai lähetä kysymysVersio

Versio 14.5 2020

EM-SPORT
2020 © Purucon Oy
Ongelmia / kysymyksiä:
emsport@espoonmiekkailijat.fi